'We zetten er een streep onder en moeten weer gaan uitstralen dat wij PSV zijn'

'We zetten er een streep onder en moeten weer gaan uitstralen dat wij PSV zijn'

08-02-2020 22:21
97

Na maanden van kommer en kwel kon PSV eindelijk weer eens juichen. Denzel Dumfries brak tegen Willem II de ban voor de Eindhovenaren, die uiteindelijk met 3-0 aan het langste eind trokken.

"Eindelijk. Het heeft lang geduurd voordat we een overwinning boekten, dus de blijdschap overheerst", vertelt de aanvoerder aan FOX Sports. "In de tweede helft moeten we het wel beter doen. We liepen achteruit en kwamen de afspraken niet meer na. Daardoor kon Willem II gaan voetballen en wordt het moeilijker voor ons."

PSV hield echter stand en daar is Dumfries ook de fans dankbaar voor. De spelersbus werd vooraf al groots onthaald bij aankomst bij het Philips Stadion. "Dat was fantastisch. Wat de directie ook heeft aangegeven: we zetten er een streep onder en gaan vooruit. Het is fantastisch hoe het publiek ons steunt en dat hebben we nodig. We zijn een mooie club en dat moeten we weer gaan uitstralen. We moeten laten zien dat wij PSV zijn."

De rechtsback zet een streep onder de laatste maanden, net als de supporters ogenschijnlijk. "Je ziet dat het meteen resulteert in een overwinning. We moeten nu volle bak vooruit. We gaan lekker genieten."

 De Oranje-international krijgt ook lof in de studio van FOX Sports: