Bruggink prijst 'persoonlijkheid' bij PSV: 'En dat hebben ze ook heel hard nodig'

Bruggink prijst 'persoonlijkheid' bij PSV: 'En dat hebben ze ook heel hard nodig'

Gepubliceerd: zondag 9 februari 2020 om 11:10zo 09-02-2020 om 11:10

PSV gaat heel veel plezier beleven aan Ricardo Rodríguez, denkt Arnold Bruggink. De analist was onder de indruk van het 'simpele' spel van de Zwitserse linksback tijdens de 3-0 zege op Willem II zaterdag.

"Ik vond het wel mooi om te zien. Hij coacht meteen jongens en doet de simpele dingen gewoon goed", zegt Bruggink bij Goedemorgen Eredivisie op FOX Sports. "PSV moet er nog wel aan wennen dat er na Angeliño weer een speler staat die ook een goede voorzet heeft. Ik kan me voorstellen dat Sam Lammers daar wat aan gaat hebben."

"Hij kende totaal geen spanning, dat is mooi om te zien", vervolgt Bruggink. "Het zag er allemaal heel simpel uit, maar hij stond er alsof hij er al jaren speelde. Ik heb van hem genoten, hij maakte zich totaal niet druk. Daar gaat PSV met name ook als persoonlijkheid heel veel aan hebben. En dat hebben ze ook heel hard nodig."

"Ik stuurde een bericht naar iemand: Ik denk niet dat Rodríguez hoeft te douchen vandaag. Zo simpel zag het eruit", besluit Bruggink, die bijval krijgt van Hans Kraay junior. "Binnen tien minuten had je het gevoel dat hij al tien jaar aanvoerder is van PSV."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws