'Sommige mensen willen dat we een probleem hebben met Bale, hebben we niet'

'Sommige mensen willen dat we een probleem hebben met Bale, hebben we niet'

Gepubliceerd: zondag 9 februari 2020 om 19:05zo 09-02-2020 om 19:05

Gareth Bale keerde tijdens het competitieduel met Osasuna terug bij Real Madrid, nadat hij enige tijd afwezig was met een blessure. Trainer Zinedine Zidane was tevreden over de bijdrage van de Welshman, die 71 minuten meespeelde en de gelijkmaker van Isco inleidde.

In de Spaanse media is al veel geschreven over vermeende ruis op de lijn tussen Zidane en Bale, maar Zizou is zich van geen kwaad bewust. "Sommige mensen willen dat wij een probleem hebben met hem. Maar dat hebben we niet...", liet hij na afloop weten aan AS.

Zidane toonde zich meer dan verheugd over de inzet van de dertigjarige linkspoot. "Hij heeft zowel in aanvallend en verdedigend opzicht alles gegeven. In de slotfase heb ik moeten wisselen, omdat hij fysiek nog wat tekort kwam. Maar we weten dat we in de laatste maanden van het seizoen op Gareth kunnen rekenen."

Real Madrid won in Pamplona met 1-4 en is voorlopig drie punten uitgelopen op FC Barcelona, dat op zondagavond tegen Real Betis speelt. De Koninklijke leed op 19 oktober zijn laatste competitienederlaag en ontvangt Barça op 1 maart in eigen huis.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws