Verrassende transfer aanstaande voor Dest: 'Voor 26 miljoen vind je zo een nieuwe'

Verrassende transfer aanstaande voor Dest: 'Voor 26 miljoen vind je zo een nieuwe'

10-02-2020 07:00 Laatste update: 07:11
27

Waar Ajax, AZ en Feyenoord dit weekeinde niet in actie kwamen toonde PSV beterschap met een 3-0 zege op Willem II. De grootse ontvangst van de spelersbus bij het Philips Stadion doet gezien de crisis echter de nodige wenkbrauwen fronsen bij de mannen van De Derde Helft.

Wedden

Meer odds

Ook over de transferperikelen bij Ajax valt genoeg te zeggen. Sergiño Dest is voor 26 miljoen euro op weg naar Bayern München. Een uitstekende deal voor Ajax, zo klinkt het, al zijn de meningen verdeeld. "Die had ik gisteren al weggebracht. Dest is een goede rechtsback, maar zo'n speler is ook op te leiden of te halen in het buitenland."

Terwijl Feyenoord in de zomer mogelijk alweer afscheid moet nemen van Marcos Senesi en Orkun Kökcü. Laatstgenoemde wordt in verband gebracht met Arsenal. "Een heel goede voetballer, maar daar speelt hij zich niet in de basis. Ik zou het van Arsenal heel zonde vinden dat ze zo'n kaliber speler halen. Pak dan Ziyech. Maar Feyenoord moet een bod van 20 miljoen altijd accepteren. Dat kunnen ze niet laten liggen."

De mannen hebben deze keer gezelschap van Radio 538-dj Barend van Deelen. Ook wordt er gebeld met Andy van der Meyde!

De afleveringen zijn op alle podcastplatformen te horen!

Beluister hier op Stitcher