'Alles stort in' voor ogen Ibrahimovic: 'Ik had meer van ze verwacht'

'Alles stort in' voor ogen Ibrahimovic: 'Ik had meer van ze verwacht'

10-02-2020 09:58
23

Zlatan Ibrahimovic is teleurgesteld in zijn ploeg na de spectaculaire Derby della Madonnina tussen Internazionale en AC Milan. De Nerazzurri knokten zich na rust terug van een achterstand en wonnen met 4-2.

Milan ging de rust in met een 0-2 voorsprong door goals van Ante Rebic en Ibrahimovic. Binnen tien minuten na rust was dat goede gevoel echter verdwenen. Inter won uiteindelijk met 4-2 in Giuseppe Meazza. "Het is lastig om uit te leggen wat er is gebeurd", reageert Ibrahimovic. "In de rust zeiden we elkaar dat het eerste kwartier cruciaal zou zijn en juist in die periode incasseren we twee goals."

"We stopten met voetballen, het geloof verdween, we hielden op met druk zetten en speelden de bal te weinig rond. Na de gelijkmaker stortte alles in", vervolgt de Zweedse routinier. "Ik denk dat het gaat om de ervaring, omdat je moet weten hoe je bij een 0-2 stand een wedstrijd moet controleren. Het is vreemd, want onze eerste helft was nagenoeg perfect. Ik had meer verwacht van Inter en in de eerste helft maakten ze niet de indruk die past bij de nummer twee van Italië. Dat deden ze na rust."