Druk op De Graafschap opgevoerd: 'Prima, maar daar doe ik niet aan mee'

Druk op De Graafschap opgevoerd: 'Prima, maar daar doe ik niet aan mee'

10-02-2020 18:16
20

De Graafschap staat momenteel op de vierde plaats in de Keuken Kampioen Divisie en is directe promotie daarmee virtueel kwijt. Toch ziet trainer Mike Snoei geen enkele reden om in paniek te raken.

"Ik voel geen extra druk nu we de directe promotieplek even kwijt zijn. Bij de spelers zie ik ook geen verschil. We hebben een ervaren selectie", aldus Snoei in gesprek met De Gelderlander. De oefenmeester wil zich dan ook geen extra druk aan laten praten door de media. "Ik snap dat jullie de druk opvoeren. Prima, maar daar doe ik niet aan mee."

Snoei weet dat de verwachtingen van De Graafschap hoog zijn, maar dat is volgens de trainer vanzelfsprekend. "Druk en spanning horen bij De Graafschap. Wij hebben een doel. Promoveren, om de prijzen spelen. Daarvoor ben ik naar deze club gekomen."

Qua ambitie ziet Snoei een groot verschil met zijn oude werkgever Telstar, dat vorige week met 1-7 verloor op bezoek bij NEC. "Ik was vrijdag even terug bij Telstar, daar heerst een heel andere cultuur. Na de nederlaag tegen NEC was het gewoon feest. Wij hebben er met z'n allen de pest in als we niet winnen."