Geruchten rond transfersom voor Ajax-speler Dest: 'Gaf Bayern geen commentaar op'

Geruchten rond transfersom voor Ajax-speler Dest: 'Gaf Bayern geen commentaar op'

Gepubliceerd: maandag 10 februari 2020 om 20:52ma 10-02-2020 om 20:52

Bayern München wedt in de zoektocht naar een rechtsback op meerdere paarden. Sergiño Dest is dus niet de enige die het lijstje van de Duitse topclub staat, vertelt Sky Sport-journalist en Bayern-watcher Max Bielefeld in Duitsland. 

Bielefeld weet niet of Bayern daadwerkelijk een bod heeft neergelegd bij Ajax. Volgens De Telegraaf bood de club in de transferperiode twintig miljoen euro. Benjamin Pavard bezet nu de rechtsbackpositie bij Bayern. "Hij is een meer aanvallende speler die bekend staat om zijn snelheid", zegt Bielefeld op de site van Sky. "Pavard is niet zozeer snel, maar moet het meer hebben van zijn verdedigende kwaliteiten en het duelleren."

Volgens Bielefeld is het nog niet zeker dat Dest ook daadwerkelijk naar Bayern gaat. "We weten dat hij voor Bayern een interessante speler en een serieuze optie is, maar ook dat het verre van een uitgemaakte zaak is", zegt hij tegen Ajax Showtime.

"Hij is één van de kandidaten voor de rechtsbackpositie voor volgend jaar. Ze scouten meerdere spelers voor die positie. Ze hebben nog niet bepaald of ze een gearriveerde speler of een jong talent willen. Ik verwacht geen beslissing in de komende weken."

Ajax zou minstens 26 miljoen euro voor Dest willen hebben. Naar verluidt deed Bayern een bod van twintig miljoen, maar heeft Ajax dat afgewezen. Of het klopt dat Ajax 26 miljoen wil, weet Bielefeld niet. "Daar gaf Bayern geen commentaar op."

Poll

Een transfer naar Bayern zou dom zijn van Dest

(1646 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws