Teruggekeerde PSV'er dolblij na absentie van 14 maanden: 'Doet iets met me'

Teruggekeerde PSV'er dolblij na absentie van 14 maanden: 'Doet iets met me'

Gepubliceerd: maandag 10 februari 2020 om 22:57ma 10-02-2020 om 22:57

Laatste update: maandag 10 februari 2020 om 23:08ma 10-02-2020 om 23:08

Yanick van Osch is blij met zijn rentree in het profvoetbal, maar baalt wel van de 2-3 nederlaag van zijn Jong PSV tegen De Graafschap. Van Osch keepte maandagavond voor het eerst in veertien maanden weer een wedstrijd.

Van Osch (22) raakte vorig jaar januari zwaargeblesseerd tijdens het trainingskamp van PSV 1 in Qatar. Hij scheurde zijn kruisband af en voor het herstel stond veertien maanden. Maandagavond mocht de keeper zijn rentree maken.

"Het is een beetje dubbel. Wat kan ik zeggen? We verdienden vandaag meer. Dat is balen, maar dat ik na zo'n lange tijd weer terug ben doet me goed", vertelt hij aan FOX Sports. "Ik ben topsporter. Dat je veertien maanden niet kunt spelen doet iets met me. Het doet ook iets met me dat ik weer gespeeld heb. De trainer feliciteerde me met m'n eerste minuten en vond dat ik het goed heb gedaan."

"Vanaf de eerste minuut voelde ik me op m'n gemak op het veld. Volgens mij heb ik het prima gedaan. Het lastigste? Ik denk het bespelen van de ruimtes. Op de training speel je soms ook elf tegen elf, maar dat is toch anders. Je speelt niet iedere week tegen De Graafschap."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws