Perschef Jong Ajax blokkeert interviewverzoeken na afstraffing in Utrecht

Perschef Jong Ajax blokkeert interviewverzoeken na afstraffing in Utrecht

10-02-2020 23:22 Laatste update: 11-02-2020 07:22
71

De spelers van Jong Ajax mochten na afloop van de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht (7-2 verlies) niet met de media spreken. Dat meldt NH Sport.

Jong Ajax ging in Utrecht af als een gieter en werd na afloop van de wedstrijd uit de wind gehouden door de perschef. Interviewverzoeken werden geweigerd. Verdediger Boy Kemper en trainer Mitchell van der Gaag gaven wel een interview aan FOX Sports, maar alleen omdat de betaalzender rechtenhouder is. Andere media kregen nul op het rekest.

De perschef van Jong Ajax zal ongetwijfeld veel verzoeken hebben gekregen voor een interview met Bruno Varela, die geen sterke indruk achterliet en meerdere keren blunderde. Zelfs FOX kreeg hem niet te spreken. "Ja, dat is toch logisch met zo'n uitslag? Ik beslis dit en ik ga ze niet voor de leeuwen werpen", citeert NH de perschef van Ajax. 

Er is veel om Varela te doen. De doelman moet over tien dagen aantreden tegen Getafe in de Europa League omdat eerste doelman André Onana geschorst is. Trainer Erik ten Hag was maandagavond aanwezig van de slachtpartij van Jong Utrecht.