'Real Madrid zoekt back-up voor Casemiro en richt pijlen op Inter-uitblinker'

'Real Madrid zoekt back-up voor Casemiro en richt pijlen op Inter-uitblinker'

11-02-2020 22:10
13

Real Madrid heeft zijn zinnen gezet op Marcelo Brozović. Vooral trainer Zinedine Zidane van de Spaanse grootmacht is onder de indruk van de 27-jarige middenvelder van Internazionale, meldt La Repubblica.

Zidane is van mening dat Brozović hem meer smaken biedt, weet de Italiaanse krant. De Kroatische ploeggenoot van Stefan de Vrij kan als back-up dienen voor Casemiro, maar ook naast hem uit de voeten. Daarmee zou de Braziliaan vaker kunnen worden ontlast in het Estadio Santiago Bernabéu. Real Madrid heeft momenteel namelijk maar weinig defensief ingestelde middenvelders in de selectie.

Brozović speelt sinds 2015 voor Inter, dat dit seizoen in een serieuze strijd met Juventus is verwikkeld om het kampioenschap in de Serie A. Hij opende afgelopen weekend nog de score voor de Nerazzurri in de stadsderby tegen AC Milan. Dat was zijn derde treffer, terwijl hij ook vijf assists gaf in 21 competitieduels. Brozović ligt tot medio 2022 vast in Milaan.

Bij Real Madrid is met Luka Modric momenteel één landgenoot van Brozović actief. De Koninklijke wordt ook al tijden in verband gebracht met Donny van de Beek van Ajax.