Boze fans FC Twente wachten spelersbus op en willen dat García vertrekt

Boze fans FC Twente wachten spelersbus op en willen dat García vertrekt

Gepubliceerd: dinsdag 11 februari 2020 om 23:12di 11-02-2020 om 23:12

Laatste update: woensdag 12 februari 2020 om 00:04wo 12-02-2020 om 00:04

Boze fans van FC Twente hebben dinsdagavond na de 2-0 nederlaag bij FC Emmen de spelersbus opgewacht. Volgens TC Tubantia is de maat vol voor de ongeveer vijftig Enschedese fans. Zij willen dat trainer Gonzalo García García opstapt.

De supporters blokkeerden de bus en eisten dat de Spanjaard zou uitstappen, schrijft de regionale krant. Dat gebeurde niet. Clubicoon Sander Boschker en aanvoerder Xandro Schenk bemiddelden, waarna de spelersbus alsnog de parkeerkplaats op mocht. Een delegatie van de fans werd vervolgens uitgenodigd in het FBK-stadion voor een gesprek met Boschker, Schenk en García.

De onvrede van de Twentse fans richt zich overigens niet alleen op de sportieve resultaten. Ze vinden ook dat García weer een beroep moet doen op Wout Brama. De ervaren middenvelder behoort al sinds de winterstop niet meer tot de wedstrijdselectie. Aan De Oude Meerdijk toonde de Enschedese achterban een spandoek met de tekst 'Wout is Twente'.

Twente ging dinsdag kansloos met 2-0 onderuit bij FC Emmen. De Tukkers zijn de nummer dertien van de Eredivisie, maar staan slechts drie punten boven de rode streep.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws