ADO dieper in de zorgen: 'Ik speel ook zonder vertrouwen, het is beschamend'

ADO dieper in de zorgen: 'Ik speel ook zonder vertrouwen, het is beschamend'

Gepubliceerd: dinsdag 11 februari 2020 om 23:35di 11-02-2020 om 23:35

Lex Immers stelt dat het vertrouwen bij ADO Den Haag momenteel bijzonder klein is. De 33-jarige aanvoerder ging met de Residentieclub met 4-2 onderuit bij Sparta, waardoor de degradatiezorgen verder toenemen.

"Als je naar de eerste helft kijkt gaat alles verkeerd, maar in de tweede niet", analyseert Immers voor de camera van FOX Sports. "De trainer moet altijd eerst boos worden voordat we wakker worden." Zelf hield hij zijn mond tijdens de rust. "Op dit moment zitten we in een periode dat het zelfvertrouwen niet al te hoog is, dan is het niet verstandig om in de kleedkamer dingen te gaan roepen naar elkaar. We hebben ook een trainer om er wat over te zeggen."

"Ik speel ook zonder vertrouwen, heb het ook lastig", erkent Immers. "Ik probeer alles, maar dat gaat niet altijd. Ik speel altijd wel een 6, omdat ik hard werk, maar voetballend komt het er niet even goed uit. Dat hebben we allemaal. We scoren te weinig. Thuis houden we twee keer de nul, uit krijgen we nu twee keer op rij vier tegengoals. Dan is het makkelijk om naar de verdediging te wijzen, maar verdedigen begint voorin."

"Ik weet niet goed wat ik moet zeggen. Het is beschamend dat je vier goals weggeeft terwijl je op 0-1 komt", besluit de verslagen middenvelder.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws