Meerdere clubs wilden Haps: 'Blijkbaar sta ik er goed op, was inderdaad interesse'

Meerdere clubs wilden Haps: 'Blijkbaar sta ik er goed op, was inderdaad interesse'

Gepubliceerd: woensdag 12 februari 2020 om 07:29wo 12-02-2020 om 07:29

Afgelopen zomer was er veel interesse voor Ridgeciano Haps, die door blessures vaak aan de kant stond bij Feyenoord. De verdediger zit donderdag tegen Heerenveen weer bij de selectie, maar in de basis begint hij waarschijnlijk niet.

Naast de geïnteresseerde clubs in de zomer was er ook tijdens de winterse transferperiode interesse in Haps, die zich over de geïnteresseerde club niet verder uitlaat. "Blijkbaar sta ik er toch nog goed op bij clubs, want er was inderdaad veel interesse", zegt Haps in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Maar ik wil het hier bij Feyenoord laten zien. Dan is een wedstrijd in Jong Feyenoord een begin. De omstandigheden mogen dan niet inspirerend zijn, ik voetbal gewoon erg graag. Dus ook op dinsdagmiddag tegen Jong NAC."

Volgens trainer Dick Advocaat moet Haps eerst weer fit worden, voordat hij in aanmerking komt voor een basisplek in het eerste elftal. "Daar werk ik aan. Misschien heb ik nog één of twee optredens in het tweede elftal nodig. En dan is het wachten tot ik de kans weer krijg. En vooral fit blijven."

AZ
In zijn tijd bij AZ had Haps niet of nauwelijks last van blessures, maar sinds hij bij Feyenoord zit is het vaak raak. Meestal waren het ook nog eens blessures die lange tijd in beslag namen. "Ik werd gewoon gek van al die blessures waar ik hier mee te kampen had. Het waren nooit spierblessures, maar er was altijd wel iets. Toen ik bij AZ speelde, kwam ik daar moeiteloos driemaal per week in actie. Bij Feyenoord moet ik steeds weer geblesseerd toekijken.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws