'Barcelona kan Ajax handje helpen in zoektocht na dramatisch Dembélé-nieuws'

'Barcelona kan Ajax handje helpen in zoektocht na dramatisch Dembélé-nieuws'

12-02-2020 07:40 Laatste update: 07:44
25

Angel Rodríguez blijft in beeld bij FC Barcelona. De 32-jarige aanvaller van Getafe komt in aanmerking voor een plekje in de Catalaanse voorhoede, omdat Luis Suarez en Ousmane Dembélé voorlopig niet beschikbaar zijn.

Rodríguez werd vorige week al meerdere keren aan Barcelona gelinkt, maar is volgens Spaanse media, waaronder Sport en Mundo Deportivo, nog steeds in beeld in Camp Nou. Ook Lucas Perez (Alavas) en Loren Morón (Real Betis) worden genoemd. Een vertrek van Rodríguez naar Barcelona zou een flinke klap zijn voor Getafe, dat volgende week tegen Ajax speelt in de Europa League. Hij is topscorer in Madrid. 

Het Spaanse RTVE meldde dinsdag dat Barcelona na het dramatische Dembélé-nieuws razendsnel handelde en Willian José voor 35 miljoen euro wil ophalen bij Real Sociedad. Barcelona laat echter aan Sport weten dat dat bericht niet klopt. José is een bekende van trainer Quique Setién. De twee werkten samen bij Las Palmas. 

De transfermarkt sluit op 31 januari, maar Spaanse clubs mogen alsnog handelen op de transfermarkt wanneer een speler langer dan vijf maanden geblesseerd is. De speler moet echter wel al in Spanje spelen of zonder club zitten.