Ajax-opponent in verband gebracht met Atlético: 'Denk ik nu niet over na'

Ajax-opponent in verband gebracht met Atlético: 'Denk ik nu niet over na'

Gepubliceerd: woensdag 12 februari 2020 om 12:58wo 12-02-2020 om 12:58

Laatste update: woensdag 12 februari 2020 om 13:04wo 12-02-2020 om 13:04

José Bordalás, coach van Ajax-opponent Getafe, wordt in verband gebracht met een overstap naar Atlético Madrid. De Spanjaard is daar echter op dit moment naar eigen zeggen totaal niet mee bezig. 

Getafe staat na 23 wedstrijden op een zeer knappe derde plek in de Primera Division. Alleen Real Madrid en FC Barcelona doen het beter. Het Atlético Madrid van Diego Simeone presteert aanzienlijk minder goed en nu wordt Bordalás door Spaanse media gelinkt aan de Madrileense club. "Ik heb nog geen moment nagedacht over een eventuele overstap naar Atlético Madrid. Bovendien is Simeone nog gewoon coach daar", zegt Bordalás tegen Onda Cera. 

"Ik sta mezelf niet toe om te ver in de toekomst te kijken en daarover te praten, maar natuurlijk werk je wel altijd met de gedachte in je achterhoofd dat dingen snel kunnen veranderen. Dat is normaal", aldus de oefenmeester, die het volgende week donderdag in eigen huis opneemt tegen Ajax in de Europa League. Een week later ontvangt Ajax in eigen huis de Spaanse sensatie van dit seizoen. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws