'Ziyech bereikt spoedig akkoord met Chelsea over persoonlijke voorwaarden'

'Ziyech bereikt spoedig akkoord met Chelsea over persoonlijke voorwaarden'

Gepubliceerd: woensdag 12 februari 2020 om 15:31wo 12-02-2020 om 15:31

Ook in Engeland wordt melding gemaakt van een akkoord tussen Chelsea en Ajax over de transfer van Hakim Ziyech. Alleen een persoonlijk akkoord en een handtekening staat een overgang naar Londen nog in de weg.

Dat meldt The Athletic. Een akkoord tussen Ajax en Chelsea ligt al op tafel, maar Ziyech moet nog overeenstemming bereiken met de Londense club. De verwachting is dat dat in de komende dagen gaat gebeuren. Als alles rond is zullen de clubs de transfer bekendmaken. 

De Telegraaf had woensdag de primeur van het grote Ziyech-nieuws. De spelmaker van Ajax is voor om en nabij de 45 miljoen euro op weg naar Chelsea. De transfer vindt aan het einde van het seizoen plaats.

Clubs konden Ziyech vanwege eerdergemaakte afspraken voor het relatief kleine bedrag van dertig miljoen euro ophalen bij Ajax, maar die afkoopsom is uit het nieuwe contract van Ziyech gesloopt. In ruil daarvoor kreeg de Marokkaan een flinke salarisverhoging. Hij schijnt nu ongeveer vier miljoen euro per jaar te verdienen in Amsterdam.

Poll

Chelsea is de juiste club voor Ziyech

(2354 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws