'Superster Sancho gaat Borussia Dortmund in de zomer verlaten'

'Superster Sancho gaat Borussia Dortmund in de zomer verlaten'

12-02-2020 16:06 Laatste update: 17:28
51

Jadon Sancho gaat Borussia Dortmund aankomende zomer verlaten. Het Engelse supertalent is naar verluidt hard op weg naar Manchester United, dat bereid is om veel geld voor hem te betalen.

Dat meldt Sky Germany. Geruchten over een vertrek van Sancho doen al langer de ronde. De negentienjarige aanvaller is met zijn doelpunten en assists onmisbaar voor Dortmund, maar er klinken ook geluiden dat hij niet helemaal op zijn plek is in Duitsland. Hij zou een aantal keren hebben gebotst met de clubleiding en technische staf.

Wedden

Meer odds

Om die reden lijkt een zomers vertrek onafwendbaar. Meerdere clubs zijn geïnteresseerd in Sancho, maar naar verluidt leidt Manchester United de race. Sancho zal niet voor een appel en een ei op te halen zijn. Er werd eerder gespeculeerd over een transfersom van rond de 100 miljoen euro.

Sancho maakte in de zomer van 2017 voor ongeveer acht miljoen euro de overstap van Manchester City naar Dortmund. Hij brak nooit door in Engeland. In Duitsland ging Sancho echter als een raket, waardoor zijn transferwaarde omhoog schoot. Verschillende clubs, waaronder Real Madrid, toonden vervolgens interesse. Zoals het er nu naar uitziet gaat Man United met hem aan de haal.

Sancho ligt in Duitsland nog vast tot de zomer van 2022.