Witte rook uit Kerkrade: Roda JC schuift bij ADO weggestuurde Van As naar voren

Witte rook uit Kerkrade: Roda JC schuift bij ADO weggestuurde Van As naar voren

12-02-2020 18:03 Laatste update: 18:17
66

Roda JC heeft een nieuwe technisch directeur. De Limburgse club maakt woensdagmiddag bekend dat Jeffey van As de opvolger wordt van de in 2019 vertrokken Harm van Veldhoven.

Roda brengt het nieuws middels de eigen clubkanalen naar buiten en is enorm verheugd met het aanstellen van de nieuwe technisch directeur. 'Met het vastleggen van Van As halen wij een persoonlijkheid in huis met een brok aan ervaring en een groot netwerk binnen de voetbalwereld. Iedereen binnen- en rondom Roda JC is ervan overtuigd dat deze club terug moet naar een hoger plan, mits dit op een financieel verantwoordelijke manier kan plaatsvinden.'

Van As werd in december nog aan de kant geschoven bij ADO Den Haag, maar heeft nu alweer een nieuwe uitdaging te pakken en heeft in Limburg een contract tot en met het einde van het seizoen 2021-2022 ondertekend. De Keuken Kampioen Divisie-club heeft grootse plannen. "Van As kan hier een grote rol in gaan vervullen. De contractduur geeft aan dat we beleid willen gaan neerzetten en dat Roda JC weer op de voetbalkaart moet worden gezet. Hier gaan we met zijn allen keihard aan werken."