Naam Stengs zingt rond in Amsterdam: 'Geruchten niet irritant, maar prachtig'

Naam Stengs zingt rond in Amsterdam: 'Geruchten niet irritant, maar prachtig'

Gepubliceerd: woensdag 12 februari 2020 om 19:02wo 12-02-2020 om 19:02

Laatste update: woensdag 12 februari 2020 om 19:04wo 12-02-2020 om 19:04

Hakim Ziyech staat op het punt om Ajax te verruilen voor Chelsea en vanzelfsprekend komt de geruchtenmolen over een opvolger automatisch op gang. Calvin Stengs is een van de nadrukkelijk genoemde namen en trainer Arne Slot geniet daarvan.

Voorafgaand aan het KNVB Beker-duel tegen NAC Breda wordt de trainer aan de tand gevoeld over de ontstane geruchten. "Ronald (De Boer, red.) weet daar misschien meer over dan ik", grapt Slot, wanneer er gevraagd wordt over een mogelijke transfer van Stengs. "Ik vind de geruchten helemaal niet irritant, ik vind het prachtig. Dat betekent dat Calvin een hele goede speler is, en het heel goed doet. Anders kom je niet als opvolger van Ziyech in beeld."

Toch hoopt Slot dat zijn sterspeler niet zomaar richting de uitgang gaat aan het einde van dit seizoen. "Tegelijkertijd hoop ik natuurlijk dat wij bij AZ nog heel lang over hem kunnen beschikken", verklaart Slot. De oefenmeester wil zich echter nu nog focussen op het restant van dit seizoen. "Die jongens hebben een hoop om voor te spelen. Los van transfers, zit er nog een EK aan te komen. Het is goed voor hen om hoog te eindigen met AZ. Dat zorgt voor aanzien bij een eventueel nieuwe club, en zelfs voor een EK", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws