Stengs genoemd als opvolger Ziyech: 'Kan daar niet zoveel over zeggen'

Stengs genoemd als opvolger Ziyech: 'Kan daar niet zoveel over zeggen'

Gepubliceerd: woensdag 12 februari 2020 om 23:05wo 12-02-2020 om 23:05

Calvin Stengs wordt al lange tijd genoemd als mogelijk aanwinst voor Ajax, dat gezien de aanstaande transfer van Hakim Ziyech naar Chelsea zomaar bij de AZ-aanvaller uit zou kunnen komen. Stengs blijft er echter rustig onder en lijkt niet onder de indruk van de geruchten.

"Ik kan daar niet zoveel over zeggen, we gaan het zien", verklaart Stengs, die niet snel moe wordt van de Ajax-geruchten. "Nee hoor. Veel spelers van AZ staan op de radar bij grote clubs omdat ze het goed doen. Het hoort erbij", aldus de buitenspeler tegenover De Telegraaf na afloop van het bekerduel met NAC Breda.

In het eigen AFAS Stadion mikte de club uit Breda de Alkmaarders uit de KNVB Beker, en dat is een flinke dreun voor AZ. Volgens Stengs kwam dat vooral omdat er niet goed werd meeverdedigd. "NAC kwam in de eerste helft wel drie keer over rechts door, dat kan gewoon niet. Dat kwam omdat niemand mee terugliep."

Stengs is dan ook kritisch op het optreden van AZ, dat zichzelf te kort heeft gedaan door de verdedigende onwil. "Als team kunnen we aanvallend heel erg leuk voetballen. Maar verdedigen hoort er ook bij. Dat we dat niet goed gedaan hebben, heeft ons de wedstrijd gekost. Dat had ons nóóit mogen overkomen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws