Stengs weet niks van mogelijke 'Ziyech-opvolging': 'Dat laat ik aan Raiola over'

Stengs weet niks van mogelijke 'Ziyech-opvolging': 'Dat laat ik aan Raiola over'

Gepubliceerd: donderdag 13 februari 2020 om 10:03do 13-02-2020 om 10:03

Laatste update: donderdag 13 februari 2020 om 11:21do 13-02-2020 om 11:21

De spelers van AZ worden al regelmatig in verband gebracht met een overstap naar een grotere club. Na het nieuws rond een mogelijke transfer van Hakim Ziyech naar Chelsea, is de geruchtenmolen rond Calvin Stengs ook weer op gang gekomen.

Stengs werd donderdagavond met zijn AZ uitgeschakeld in het bekertoernooi door NAC Breda (1-3) en na afloop werd hem voor de camera van VoetbalPrimeur gevraagd naar zijn toekomst én een mogelijke transfer naar Ajax. "Ik weet niet of Mino Raiola al aan het bellen is. Ik denk dat ik gewoon goed moet spelen, en dan zien we het wel aan het einde van het seizoen", reageert de linkspoot nuchter.

De Oranje-international is zich bewust van de vele geruchten en vindt het begrijpelijk dat verschillende clubs jagen op de spelers van trainer Arne Slot. "Wij bij AZ? Ik denk dat het met het seizoen waar wij mee bezig zijn, waardoor er belangstelling voor iedereen is. Iedereen doet het goed. Dan is het logisch dat er veel belangstelling is."

AZ werd woensdagavond dus teleurstellend uitgeschakeld in de KNVB Beker, maar bezet nog altijd een keurige tweede plek in de Eredivisie én staat bij de laatste 32 van de Europa League.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws