Friesch Dagblad: PSV en AZ informeerden in winterstop bij sc Heerenveen

Friesch Dagblad: PSV en AZ informeerden in winterstop bij sc Heerenveen

13-02-2020 12:38
55

PSV en AZ hebben in de winterstop geïnformeerd naar Ibrahim Dresevic. Dat meldt het Friesch Dagblad. De 23-jarige verdediger van sc Heerenveen wil desgevraagd niet ingaan op de belangstelling.

Dresevic droomt van een toekomst in een buitenlandse topcompetitie, maar deze winter diende zich ook de mogelijkheid aan om een tussenstap te maken bij een Nederlandse club. PSV en AZ toonden belangstelling. Gevraagd naar die interesse, geeft de verdediger aan 'niet aan de toekomst te denken'. Dresevic staat tot medio 2022 onder contract in Heerenveen.

Dresevic, die een jaar geleden overkrweam van IF Elfsborg, beschrijft zichzelf als een 'voetballende' verdediger. "Ik houd van spelers als Thiago Silva van Paris Saint-Germain, verdedigers die alles voetballend proberen op te lossen. Als 'wegknallen' echt de enige optie is, dan is het niet anders. Maar liever niet."

Het liefst treedt hij in de toekomst in de voetsporen van zijn voorbeeld Silva. "Ik voetbal niet om het voetballen. Ik speel met een doel. Ik wil verder, ik wil hoger. Heerenveen mag niet mijn eindpunt zijn. Dat moet liggen in een van de grootste vier Europese competities: in Engeland, Spanje, Italië of Duitsland."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s