'Real probeert Mbappé te laten afzien van duizelingwekkend salaris in Parijs'

'Real probeert Mbappé te laten afzien van duizelingwekkend salaris in Parijs'

13-02-2020 14:09
36

Paris Saint-Germain is er veel aan gelegen om Kylian Mbappé zeker tot de zomer van 2022 in Parijs te houden. De kampioen van Frankrijk wil zijn superster een nieuw contract aanbieden, maar weet dat Real Madrid op het vinkentouw zit.

Real wil Mbappé maar wat graag binnenhalen en AS meldt dan ook dat PSG een duizelingwekkend contractvoorstel in gedachten heeft. De 21-jarige spits zou dan vijftig miljoen euro netto per jaar kunnen gaan verdienen en dat is een bedrag dat te vergelijken is met het salaris van Cristiano Ronaldo en Lionel Messi. "Het wordt niet makkelijk voor Madrid om Mbappé uit Parijs weg te krijgen", laat een bron weten aan AS.

Toch is dat precies wat Real Madrid van plan is, weet de Spaanse sportkrant. Het contract van de Franse superster loopt tot medio 2022 en dus wil Real-voorzitter Florentino Pérez in de zomer van 2021 toeslaan. De Koninklijke gaat proberen om ervoor te zorgen dat Mbappé zijn contract in Parijs niet zal vernieuwen, waardoor hij over anderhalf jaar relatief 'goedkoop' op te halen zal zijn in de Franse hoofdstad.