Guardiola: 'Als we die wedstrijd niet winnen, zou ik ontslagen kunnen worden'

Guardiola: 'Als we die wedstrijd niet winnen, zou ik ontslagen kunnen worden'

Gepubliceerd: donderdag 13 februari 2020 om 14:43do 13-02-2020 om 14:43

Laatste update: donderdag 13 februari 2020 om 15:08do 13-02-2020 om 15:08

Pep Guardiola geeft aan dat hij zomaar ontslagen zou kunnen worden bij Manchester City, mocht de ploeg in de achtste finales van de Champions League onderuit gaan tegen Real Madrid. De Spaanse oefenmeester van The Citizens weet dat het miljardenbal belangrijk is voor de clubleiding.

Manchester City staat op een straatlengte achterstand van koploper Liverpool en kan de Engelse landstitel dus wel uit het hoofd zetten. Des te meer reden voor Guardiola en de zijnen om zich te richten op de Champions League. "Die wil ik heel graag winnen", zegt de Spanjaard tegenover Sky Sports. "Daar droom ik van. Ik heb ook ontzettend veel zin in de voorbereidingen op de volgende Champions League-wedstrijd."

Het miljardenbal gaat verder voor de formatie van Guardiola met het tweeluik tegen Real Madrid. "Als we ze niet verslaan, zou het zo kunnen zijn dat de voorzitter of de sportief directeur naar me toe komt en zegt dat het niet goed genoeg is, omdat ze de Champions League willen winnen", meldt een openhartige Guardiola. "Dan kunnen ze me ontslaan."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws