Slot volgt ontwikkelingen volgende opponent: 'Zitten in behoorlijk slechte fase'

Slot volgt ontwikkelingen volgende opponent: 'Zitten in behoorlijk slechte fase'

Gepubliceerd: donderdag 13 februari 2020 om 17:13do 13-02-2020 om 17:13

Laatste update: donderdag 13 februari 2020 om 17:21do 13-02-2020 om 17:21

AZ neemt het zaterdagavond in Enschede op tegen FC Twente. Arne Slot volgt de ontwikkelingen in de Grolsch Veste met bovengemiddelde interesse, niet alleen omdat zijn team het zaterdag tegen Twente opneemt. Ron Vlaar lijkt het duel niet te halen, Owen Wijndal wél.

"Ik volg dat wel een beetje, want ik kom uit het oosten zoals je weet", geeft Slot aan in gesprek met het clubkanaal van AZ. "Dan volg je dat met veel interesse, niet alleen omdat we zaterdag tegen ze spelen."

Het kan volgens de AZ-trainer twee kanten op gaan vallen aanstaande zaterdag. "Het is heel onvoorspelbaar wat je zaterdagavond kan verwachten. Ze zitten toch in een behoorlijk slechte fase op dit moment. Of ze staan megascherp aan de aftrap, of ze spelen zonder zelfvertrouwen", vertelt hij over de huidige situatie bij Twente.

Er zijn nog een aantal twijfelgevallen bij AZ, waaronder Wijndal. "Ron (Vlaar, red.) zal zaterdag sowieso niet aan de aftrap staan, Owen (Wijndal, red.) zou het zomaar wel kunnen halen. Dat moeten we per dag bekijken, maar ik heb wel enige hoop dat het voor hem haalbaar is", aldus Slot.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws