Feyenoord-assistent overlegde met Stam: 'Heb nog steeds contact met hem'

Feyenoord-assistent overlegde met Stam: 'Heb nog steeds contact met hem'

13-02-2020 17:28
54

Said Bakkati heeft het naar zijn zin bij Feyenoord. De assistent-trainer kwam met Jaap Stam mee naar De Kuip en was de enige assistent van de vorige trainer die actief bleef na het vertrek van de voorganger van Dick Advocaat.

Bakkati was de enige assistent van Stam die ook na het vertrek van de trainer actief bleef bij Feyenoord. Dit ging wel in overleg met Stam, zo geeft Bakkati aan in gesprek met de Leeuwarder Courant. "Feyenoord wilde me graag houden. Natuurlijk heb ik met Jaap overlegd. Ik heb nog steeds contact met hem."

Wedden

Meer odds

Ambities als hoofdtrainer heeft de huidige assistent van Advocaat (nog) niet. "Ik voel me goed als assistent", geeft Bakkati aan. "Trainingen geven, wedstrijden van de tegenstander analyseren: daarvan geniet ik. Ik hoef niet in de schijnwerpers, maar verwacht wel altijd 100 procent inzet van mezelf. En ook van de spelers. Intensiteit bepaalt alles."

Feyenoord neemt het donderdagavond in de kwartfinales van de KNVB beker op tegen sc Heerenveen. In het Abe Lenstra Stadion moet een plek in de halve finales veilig worden gesteld. "We willen naar de halve finale, de manier waarop we dat voor elkaar krijgen maakt niet uit", sluit Bakkati af.