'Real wil Inter-aanvaller en wil voldoen aan ontsnappingsclausule van 120 miljoen'

'Real wil Inter-aanvaller en wil voldoen aan ontsnappingsclausule van 120 miljoen'

Gepubliceerd: donderdag 13 februari 2020 om 18:22do 13-02-2020 om 18:22

Real Madrid wil ver gaan om Internazionale-aanvaller Lautaro Martínez naar het Estadio Bernabéu te halen. De Koninklijke is bereidt om aan de ontsnappingsclausule van de Argentijnse spits te voldoen.

Dat meldt TyC Sports donderdag. Martínez staat al langer in de belangstelling van meerdere Europese clubs, waaronder Manchester United en Manchester City, maar Real lijkt de eerste die écht serieus gaat worden in de strijd om zijn handtekening. De club uit Madrid wil 120 miljoen euro neerleggen voor Martínez, waardoor er voldaan wordt aan de ontsnappingsclausule van de Argentijn.

FC Barcelona toonde in de winterse transferperiode al interesse in Martínez. De club van Frenkie de Jong was op zoek naar een vervanger voor de geblesseerde Luis Suárez, maar is er tot nu toe nog niet in geslaagd die te vinden. 

Naar verluidt is Real van plan om Martínez een zeer interessant salaris aan te bieden, hetgeen de komst van de spits aannemelijker maakt. Martínez kwam dit seizoen tot nu toe tot zestien doelpunten in 28 wedstrijden voor Internazionale.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws