'Ik wil volgend seizoen nummer één zijn bij Ajax, daarna wil ik nog stap hogerop'

'Ik wil volgend seizoen nummer één zijn bij Ajax, daarna wil ik nog stap hogerop'

Gepubliceerd: donderdag 13 februari 2020 om 21:42do 13-02-2020 om 21:42

Perr Schuurs mag dan nog geen basisspeler zijn bij Ajax, de twintigjarige verdediger denkt dat hij wel degelijk het seizoen van zijn doorbraak beleeft. Volgend jaar hoopt hij dat trainer Erik ten Hag niet meer om hem heen kan in de Johan Cruijff Arena.

"Ik heb het in de wedstrijden die ik heb gespeeld, goed gedaan. Ik heb me op Champions League-niveau laten zien en de trainer weet dat hij me moeiteloos kan opstellen", zegt Schuurs tegen Voetbal International. "Maar bij een club als Ajax is nu eenmaal veel concurrentie. Die moet ik achter me zien te laten. Dat is absoluut het doel voor volgend seizoen. Dan wil ik de nummer één zijn."

"Ik zal het moeten afdwingen", vervolgt de Limburger, die in januari de interesse van diverse clubs afwees. "Nu nog zoveel mogelijk wedstrijden spelen, maar volgend seizoen wil ik zowel in de Champions League als in de Eredivisie vaste basisspeler zijn."

Wat als dat niet lukt? "Zie ik het dan wel weer. Het is niet dat ik nu zeg dat ik dan weg wil of ga", aldus Schuurs. "Zo denk ik helemaal niet. Ik denk juist dat ik wél basisspeler word. Ik ben vasthoudend. Ik ben niet klaar voordat ik ben geslaagd bij Ajax. Daarna wil ik nog een stap hogerop zetten. Dat kan alleen door te spelen bij Ajax."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Schuurs is goed genoeg voor de basis van Ajax

(8596 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws