Emotionele Advocaat zoekt snel de kleedkamers op: 'Ik kan daar niet meer tegen'

Emotionele Advocaat zoekt snel de kleedkamers op: 'Ik kan daar niet meer tegen'

Gepubliceerd: donderdag 13 februari 2020 om 23:29do 13-02-2020 om 23:29

Na de bekerzege van Feyenoord op sc Heerenveen donderdagavond was de emotie duidelijk zichtbaar bij de staf en spelers. Ook trainer Dick Advocaat had het moeilijk. Hij draagt de overwinning op aan de overleden materiaalman Carlo de Leeuw.

De Rotterdamse spelers kwamen in speciale shirts het veld op en ook na de wedstrijd brachten ze samen met de fans een eerbetoon aan de zeer geliefde De Leeuw. Advocaat was toen al in de catacomben van het Abe Lenstra Stadion verdwenen. "Ik hoorde dat het geweldig was wat de jongens op het veld gedaan hebben met onze fans, maar daar kan ik eerlijkheidshalve niet meer zo goed tegen", laat De Kleine Generaal weten aan FOX Sports.

Advocaat kon zijn emoties moeilijk de baas en zocht snel de kleedkamers op. "Dan heb ik het wat makkelijker. Maar ik ga het zonder meer terugkijken", stelt de oefenmeester, die beaamt dat de bekerzege volledig voor De Leeuw was. "Helemaal", aldus de geëmotioneerde Advocaat. "Het is wat Steven (Berghuis, red.) al zei: het was geen optie om te verliezen. Dat vond ik mooi."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws