Strijd tussen Raiola-cliënten De Ligt en Zlatan: Erg leuk om te zien

Strijd tussen Raiola-cliënten De Ligt en Zlatan: "Erg leuk om te zien"

14-02-2020 07:28
5

Mino Raiola was donderdag aanwezig bij de wedstrijd tussen Juventus en AC Milan in de halve finale van de Coppa Italia. In dat duel stonden Matthijs de Ligt (Juventus) en Zlatan Ibrahimovic (AC Milan) tegenover elkaar. Beiden worden begeleid door Raiola.

"Het was erg leuk om te zien, omdat een jonge speler tegenover iemand stond die aan het einde van z'n carrière zit, al zou Zlatan nog makkelijk tien jaar doorkunnen. Het was leuk om ze tegen elkaar te zien spelen", zei Raiola na afloop in Italiaanse media.

De Ligt krabbelt langzaam op in Italië na een moeizaam begin. Leonardo Bonucci is zijn verdedingspartner, maar Raiola had liever gezien dat de zwaargeblesseerde Giorgio Chiellini naast hem stond. "Het zou beter zijn voor De Ligt om een professor als Chiellini naast hem te hebben. Het is heel lastig als je meteen voor de leeuwen wordt gegooid." Overigens is dat niet bedoeld als kritiek op Bonucci.

Raiola kreeg ook veel vragen over Zlatan, die in de winterstop tot het einde van het seizoen tekende. "We gaan het zien. Zlatan kan nog tien jaar door."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door TMW (@tuttomercatoweb_official) op