'Inter heeft jonge Nederlander én Aubameyang in beeld als transfertargets'

'Inter heeft jonge Nederlander én Aubameyang in beeld als transfertargets'

14-02-2020 10:43
28

Tahith Chong en Pierre-Emerick Aubameyang staan naar verluidt op het lijstje van Internazionale. Volgens Italiaanse geruchten gelden de twee als serieuze transfertargets in de zomerse transferperiode.

Volgens Gazzetta dello Sport staan de namen van Chong en Aubameyang boven aan het lijstje in Milaan. Chong komt bij Manchester United niet aan spelen toe en staat er daarom voor open om verder te kijken dan Old Trafford.

Terwijl de clubleiding van Manchester United graag wil verlengen met Chong, lijkt manager Ole Gunnar Solskjaer geen groot fan van de jonge Nederlander, die de overstap naar Inter zou kunnen maken. De Italiaanse topclub heeft volgens de berichten een lucratief contract van vijf jaar klaarliggen voor Chong en heeft goede hoop dat het Chong binnen gaat halen. 

Naast het Manchester United-talent zou ook Aubameyang op de radar zijn verschenen van Inter, dat vreest voor een vertrek van Lautaro Martinez. De Argentijn wordt momenteel veelvuldig gelinkt aan absolute topclubs als FC Barcelona, Real Madrid en Manchester City. Inter zou in Aubameyang de geschikte opvolger voor Martinez zien.