Pardew: Nu is er een nieuwe trainer, maar de spelers veranderen niet

Pardew: "Nu is er een nieuwe trainer, maar de spelers veranderen niet"

Gepubliceerd: vrijdag 14 februari 2020 om 20:19vr 14-02-2020 om 20:19

Laatste update: vrijdag 14 februari 2020 om 20:30vr 14-02-2020 om 20:30

Alan Pardew is met twee nederlagen, een overwinning en een gelijkspel niet vliegend van start gegaan als trainer van ADO Den Haag. Toch heeft hij er nog alle vertrouwen in dat het hem gaat lukken om degradatie te ontlopen.

"Ik heb met de spelers gesproken. Ze hadden een trainer die is vertrokken vanwege slechte resultaten. Nu is er een nieuwe trainer, maar de spelers veranderen niet", zegt Pardew op de persconferentie.

"We hebben wat nieuwe spelers, waarvan sommigen het goed doen, maar een aantal nog beter moet. We zijn beter dan we laten zien. We moeten af van de negativiteit in onze manier van denken als we fouten maken. Ik vind dat onze fouten in de wedstrijd te veel invloed hebben op onze mentaliteit. Dat is volgens mij een van de problemen die we hadden tijdens uitwedstrijden. Degenen die individuele fouten maakten voelden de druk van de situatie. Dat kan niet. We maken een fout en moeten dan doorgaan."

ADO staat zeventiende. Toch is Pardew positief gestemd. "Het wordt natuurlijk moeilijk, maar ik maakte me geen illusies toen ik hier kwam. Na de wedstrijd tegen Ajax was er een hoop werk te doen. We hebben al heel veel gedaan. We hebben met weinig budget spelers binnengehaald, maar we konden alleen geen dure spelers of topspelers uit de Premier League halen. We hebben spelers geleend om ons te versterken."

"Ik hoop dat het genoeg is om degradatie te voorkomen. Ik denk niet dat iemand denkt dat we ineens stappen omhoog maken op de ranglijst omdat ik hier nu als oud-manager van de Premier League werk. We moeten vechten tot het einde."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat ADO zich handhaven in de Eredivisie dit seizoen?

(5443 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws