Volgende ronde moddergooien Ajax Cape Town: directeur sneert naar vertrokken duo

Volgende ronde moddergooien Ajax Cape Town: directeur sneert naar vertrokken duo

Gepubliceerd: vrijdag 14 februari 2020 om 21:19vr 14-02-2020 om 21:19

Laatste update: vrijdag 14 februari 2020 om 21:21vr 14-02-2020 om 21:21

De Ajax Cape Town-soap tussen de club, Hans Vonk en Andries Ulderink is nog steeds niet over. Algemeen directeur Ari Efstathiou gooit maar weer eens wat olie op het vuur, en bestempelt het statement van het vertrokken duo als 'kwaadaardig'.

Na het bewogen vertrek van het tweetal een kleine twee weken geleden, is het dit keer de algemeen directeur die nog eens zijn zegje wil doen over de controversiële zaak. "Het gezamenlijke statement was niet meer dan een kwaadaardige poging de inspanningen van de club promotie af te dwingen te frustreren", beschuldigt hij. "Ik noch de club kon hen dwingen te blijven aangezien ze met hun hart niet meer bij de club zaten en niet meer in het belang van de club zouden acteren."

In eerste instantie vertrok Hans Vonk bij de club, nadat hij door Efstathiou werd beticht van 'ernstig wangedrag'. Ulderink sprong in de bres voor zijn collega en toonde zich solidair met zijn technisch directeur. Hij diende na de schorsing van Vonk zijn congé in bij de koploper van de Zuid-Afrikaanse eerste divisie. De onvrede was vervolgens groot bij het tweetal, terwijl ook grootaandeelhouder Ajax baalde van de gang van zaken. "Wij zijn als grootaandeelhouder ontevreden over de recente ontwikkelingen en hetgeen gecommuniceerd is door Ajax Cape Town. In onze optiek deden Andries Ulderink en Hans Vonk uitstekend werk", liet de club destijds weten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws