Vertrouwen in goed resultaat tegen PSV: 'Waarom zou ik hier anders zitten?'

Vertrouwen in goed resultaat tegen PSV: 'Waarom zou ik hier anders zitten?'

15-02-2020 11:38 Laatste update: 12:32
50

Alan Pardew heeft alle vertrouwen in een goed resultaat tegen PSV zaterdagavond. De trainer van ADO Den Haag ziet dat zijn team veel sterker is geworden met alle nieuwe aankopen die de ploeg in de winterstop kwamen versterken.

De Engelse coach ziet PSV als favoriet, maar zou niet weten waarom ADO niet kan winnen. "Ze waren succesvol in hun laatste wedstrijd en hebben een aantal geweldige spelers en veel ervaring", begint Pardew tijdens de persconferentie voor de wedstrijd tegen PSV. "Als ik niet als ADO-trainer naar deze wedstrijd zou kijken, zou ik zeggen dat zij de favoriet zijn, ongeacht hun vorm. Elke wedstrijd is een overwinning mogelijk, zo moeten we het benaderen."

Zo wil Pardew dat zijn team het veld ingaat zaterdag, strijdend voor elke meter. "Ik denk dat we deze wedstrijd kunnen winnen. Waarom zou ik hier anders zitten? Dat zou dom zijn", lacht hij. "Ik denk dat we een aantal aanpassingen aan onze opstelling moeten doen, maar we hebben een bank die er steeds beter uitziet. Wat voor team ik ook kies, we hebben opties op de bank."

De aftrap in Den Haag is zaterdagavond om 19:45 uur.