'Recordaankoop en bankwarmer Lozano volgende Everton-target Ancelotti en Brands'

'Recordaankoop en bankwarmer Lozano volgende Everton-target Ancelotti en Brands'

Gepubliceerd: zaterdag 15 februari 2020 om 12:45za 15-02-2020 om 12:45

Het huwelijk tussen Hirving Lozano en Napoli loopt minder voorspoedig dan gehoopt. Sinds het vertrek van Carlo Ancelotti komt de Mexicaanse dribbelaar weinig meer in de plannen voor, eerstgenoemde hoopt dan ook op een reünie.

Ancelotti vertrok in december voor een avontuur in de Premier League, waar hij tekende voor Everton. Corriere dello Sport weet nu te melden dat de club van Marcel Brands graag Lozano naar Engeland wil halen, mede op aanspraak van de Italiaan. Ancelotti was degene die Lozano naar Napoli wilde halen en hij is nog altijd gecharmeerd van de oud-PSV'er. Lozano is voor Brands natuurlijk ook geen onbekende, aangezien de Nederlander hem destijds naar PSV haalde.

Lozano vertrok afgelopen zomer voor zo'n 42 miljoen euro naar Napels, een clubrecord. Onder Ancelotti kon hij nog regelmatig op speelminuten rekenen bij I Partenopei, maar na de trainerswissel is het vooral een kwestie van de bank warmhouden voor de Mexicaan. Onder Ancelotti kwam Lozano tot 17 optredens, terwijl Rino Gatusso, de vervanger van Ancelotti, slechts zes keer gebruikmaakte van Lozano.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws