Diemers 'op de vingers getikt': 'Maar we hebben hier niet zulke hoge salarissen'

Diemers 'op de vingers getikt': 'Maar we hebben hier niet zulke hoge salarissen'

Gepubliceerd: zondag 16 februari 2020 om 10:16zo 16-02-2020 om 10:16

Laatste update: zondag 16 februari 2020 om 10:31zo 16-02-2020 om 10:31

Mark Diemers' uitspraken over het veld van Fortuna Sittard zijn hem niet in dank afgenomen door de club. Na de thuiswedstrijd tegen Vitesse liet hij weten dat hij zich 'schaamde' om op het nauwelijks bespeelbare veld van Fortuna te spelen.

De staat van de grasmat is er inmiddels niet beter op geworden, erkent ook Fortuna: de Limburgers plaatsten voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Emmen een statement, waarin werd gewezen op een niet functionerende verwarmingsinstallatie. Diemers werd na zijn eerdere uitspraken 'op de vingers getikt', liet hij zaterdagavond weten aan FOX Sports. "Ik ga niets meer over het veld zeggen. Ik mag ook niets meer zeggen", glimlachte de middenvelder. "Ik ben wel op de vingers getikt door mensen van de club. Die vinden dat niet leuk dat je zoiets zegt."

De Leeuwarder blijft echter bij zijn uitspraken. "Tegen Vitesse kregen we een goal tegen uit een frustrerend moment. Maar goed, je kunt elke keer weer door blijven gaan over het veld, maar het is ook een keer klaar. Het veld is niet goed, maar ik hoorde dat er een statement op de website is geplaatst, dus dat mogen jullie allemaal lezen." Bang voor nieuwe berispingen is Diemers niet. "Nee, ik hoefde geen boete te betalen. Wij hebben hier niet zulke hoge salarissen, dus als je ook nog boetes moet betalen, houd je niets over, haha."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws