Van Kozakken Boys naar FC Groningen: 'Het is een wereld van verschil'

Van Kozakken Boys naar FC Groningen: 'Het is een wereld van verschil'

Gepubliceerd: zondag 16 februari 2020 om 14:58zo 16-02-2020 om 14:58

Danny Buijs is tevreden met zijn contractverlenging bij FC Groningen. De trainer geeft aan zich goed ontwikkeld te hebben de afgelopen jaren en hoopt die lijn ook de komende tijd door te kunnen trekken.

"Ik heb er eigenlijk niet lang over na hoeven denken", begint Buijs over zijn contractverlenging in gesprek met FOX Sports. "Ik heb het enorm goed naar mijn zin, het is pas mijn tweede seizoen in de Eredivisie. Ik zit bij een hele mooie club, ik denk dat heel veel mensen dit een mooie club vinden. Ik kan mezelf nog verder ontwikkelen, het lijkt me een uitstekende keuze om langer door te gaan."

Het was wel even een omschakeling toen hij van Kozakken Boys de overstap maakte naar Eredivisie-club Groningen. "Je loopt tegen veel dingen aan", vervolgt Buijs. "Het is een wereld van verschil: in de Eredivisie werken of bij een amateurclub in de top. Alles wat eromheen komt kijken bij een profclub, alle afdelingen die bij een club werkzaam zijn. Als je een keer verliest kunnen er heel veel stromingen weer op gang komen", sluit hij af.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws