Update: 'Sinisterra heeft kruisbandblessure opgelopen tegen PEC Zwolle'

Update: 'Sinisterra heeft kruisbandblessure opgelopen tegen PEC Zwolle'

Gepubliceerd: zondag 16 februari 2020 om 20:35zo 16-02-2020 om 20:35

Laatste update: maandag 17 februari 2020 om 07:23ma 17-02-2020 om 07:23

Feyenoord is in afwachting van nieuws rond Luis Sinisterra. Tegen PEC Zwolle werd de Colombiaanse aanvaller na 45 minuten gewisseld. Het ziet er niet goed uit, zegt trainer Dick Advocaat.

Sinisterra raakte ogenschijnlijk zwaargeblesseerd tegen PEC. Het zou gaan om een knieblessure. "Het ziet er niet goed uit. Ik kan niet exact zeggen wat het is. Dat weten we pas morgen (maandag, red.). De vooruitzichten zijn niet positief", laat Advocaat weten op de persconferentie. 

Feyenoord won op het nippertje met 3-4 van PEC. Róbert Bozeník maakte in de laatste minuut de winnende goal. "We zeiden het op de bank tegen elkaar: die gaat hem maken. Het is een beetje overdreven, maar we hoopten dat hij hem zou maken. Hij deed het", zegt Advocaat tegen FOX Sports.

"Het elftal heeft het gedaan. Ze bleven tot het einde knokken. Als hij hem dan maakt is dat geweldig voor die jongen."

Update: Sinisterra heeft vermoedelijk een kruisbandblessure opgelopen, schrijft het Algemeen Dagblad maandagochtend. De Colombiaan kwam in botsing met tegenstander Sam Kersten en moest gewisseld worden. Feyenoord heeft nog niet via de officiële kanalen gereageerd op het blessurenieuws: wanneer Sinisterra daadwerkelijk kruisbandletsel heeft overgehouden aan zijn bezoek aan Zwolle, zit zijn seizoen er direct op.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws