'Ik word meerdere keren voor dikke lul uitgescholden, zo ga je niet met elkaar om'

'Ik word meerdere keren voor dikke lul uitgescholden, zo ga je niet met elkaar om'

Gepubliceerd: zondag 16 februari 2020 om 21:20zo 16-02-2020 om 21:20

John van den Brom en Siemen Mulder worden voorlopig geen vrienden. De trainer van FC Utrecht was kwaad over de wijze waarop scheidsrechter Mulder leiding gaf aan de wedstrijd tegen Willem II (1-1)  en stak zijn mening niet onder stoelen of banken. Daar was de arbiter niet van gediend.

Mulder had zelf niet meegekregen wat hem werd toegeroepen door Van den Brom, maar heeft van anderen vernomen wat er allemaal te horen was. "Ik hoor dat via via, dus, ik wil het wel zelf nog terugluisteren, maar ik word meerdere keren voor dikke lul uitgescholden..", zegt de leidsman tegenover FOX Sports. "Volgens mij is dat niet een manier zoals je in het betaald voetbal met elkaar om moet gaan."

Het doelpunt dat Willem II maakte had volgens Van den Brom afgekeurd moeten worden, maar na het bestuderen van de beelden vindt Mulder nog steeds niet dat de VAR hem had moeten corrigeren. "Het was een lichte overtreding. Ik liet tijdens de wedstrijd ook veel dingen gaan, dus ja.. Daar wordt dan op gereageerd, maar ik weet niet of het op die manier moet."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws