Feyenoord heeft slecht Sinisterra-nieuws: 6 à 8 maanden uit de roulatie

Feyenoord heeft slecht Sinisterra-nieuws: 6 à 8 maanden uit de roulatie

17-02-2020 14:57 Laatste update: 15:06
179

Het seizoen van Luis Sinisterra zit erop. De Colombiaan liep zondag tijdens PEC Zwolle-Feyenoord een knieblessure op en zal zes à acht maanden uit de roulatie zijn, laat Feyenoord maandagmiddag weten.

Trainer Dick Advocaat liet na de met 3-4 gewonnen wedstrijd in Zwolle al weten dat de vooruitzichten niet goed waren. Nader onderzoek in het Erasmus MC heeft die vermoedens bevestigd: Feyenoord treedt niet in details, maar spreekt via de clubsite van 'een zware knieblessure' en laat weten dat Sinisterra minstens een half jaar buitenspel zal staan.

Zijn zware blessure komt voor de Colombiaan op een buitengewoon vervelend moment. De buitenspeler speelde tijdens zijn eerste seizoen in De Kuip een bijrol, maar groeide daarna uit tot een vaste waarde. Dit seizoen was hij goed voor zeven doelpunten en acht assists in 32 officiële wedstrijden in alle competities. 'Feyenoord wenst Luis Sinisterra veel succes en kracht toe voor zijn herstel', laat de stadionclub dan ook weten. 'You will come back stronger, amigo.'