LIVE: Dortmund wint dankzij Haaland, Atlético verslaat Liverpool (gesloten)

LIVE: Dortmund wint dankzij Haaland, Atlético verslaat Liverpool (gesloten)

18-02-2020 22:59 Laatste update: 23:00
90

De Champions League staat weer op het punt van beginnen. Nog zestien clubs strijden om de titel van beste club van Europa. Dinsdag staan de eerste achtste finales op het programma: Atlético Madrid tegen Liverpool en Borussia Dortmuind - Paris Saint-Germain. 

Titelhouder Liverpool, met Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum, plaatste zich in een groep met Napoli, Red Bull Salzburg en Racing Genk, terwijl Atlético Madrid tweede werd achter Juventus en daarmee Bayer Leverkusen en Lokomotiv Moskou achter zich liet. Dortmund, met Champions League-topschutter Erling Braut Haaland in de gelederen, plaatste zich achter Barcelona voor de achtste finales, waar PSG eerste werd in een poule met Real Madrid, Club Brugge en Galatasaray.

De achtste finales worden niet allemaal in dezelfde week gespeeld. Woensdag zijn de duels Atalanta Bergamo-Valencia en Tottenham Hotspur-RB Leipzig. Volgende week volgen Chelsea-Bayern München, Napoli-FC Barcelona, Olympique Lyon-Juventus en Real Madrid-Manchester City.