Nieuws voor Koeman: Cillessen opgenomen in Champions League-selectie Valencia

Nieuws voor Koeman: Cillessen opgenomen in Champions League-selectie Valencia

18-02-2020 17:35
38

Jasper Cillessen zit bij de selectie voor de Champions League-wedstrijd van zijn Valencia tegen Atalanta Bergamo. De Nederlandse doelman keert na een blessure terug bij de club uit de sinaasappelstad.

Cillessen ontbrak bijna een maand in de selectie van Valencia, nadat hij tijdens de warming-up voor de bekerwedstrijd tegen Logroñés een blessure opliep. Een zure appel voor de doelman, die eindelijk weer eens een duel zou spelen nadat hij zijn basisplaats had verloren aan Jaume Domènech. 

De Spaanse doelman is op het moment de vaste keus van Valencia-coach Albert Celades onder de lat. Een fikse aderlating voor Valencia is het ontbreken van spits Rodrigo. De Spanjaard, die afgelopen winter meermaals werd gelinkt aan FC Barcelona, is geblesseerd.

Valencia wist de knock-outfase van de Champions League te bereiken door in de Johan Cruijff ArenA met 0-1 te winnen van Ajax. De wedstrijd van aanstaande woensdag tegen Atalanta wordt gespeeld in het San Siro, omdat het stadion van Atalanta niet voldoet aan de strenge regels van de UEFA.