Klopp hekelt Atlético Madrid-spelers: 'Daarom haalde ik hem van het veld'

Klopp hekelt Atlético Madrid-spelers: 'Daarom haalde ik hem van het veld'

Gepubliceerd: woensdag 19 februari 2020 om 08:36wo 19-02-2020 om 08:36

Jürgen Klopp was na afloop van de met 1-0 verloren Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid niet blij met de spelers van de tegenstander uit Spanje. De Duitse trainer vond dat de Atlético-spelers er alles aan deden om Sadio Mané een tweede gele kaart aan te naaien.

"Het is een onderdeel van voetbal waar ik niet van houd. Het plan was om Sadio uit de wedstrijd te krijgen met een tweede gele kaart", was Klopp tijdens de persconferentie na de wedstrijd teleurgesteld in de spelers van Atlético, geciteerd door The Guardian. "Ik was er bang voor dat zijn tegenstander naar de grond zou gaan wanneer Sadio een keer diep uit zou ademen. Ik wilde deze situatie niet, dus daarom haalde ik hem van het veld."

Linksback Andy Robertson was het met zijn coach eens. "Ze vielen erg makkelijk om, maar we zijn gewoon doorgegaan. Daar stonden we boven. Het was een redelijke prestatie, maar we moeten het in de return rechtzetten. Ze vierden het alsof ze het tweeluik al gewonnen hadden, maar dat gaan we zien. Nog een paar weken en dan komen ze naar Anfield."

De return wordt op 11 maart gespeeld in Engeland. Liverpool moet dan de 1-0 nederlaag uit de eerste wedtrijd zien weg te poetsen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws