Breaking news

Chinese media: Van Bronckhorst dient ontslag in bij Guangzhou R&F

'Zeer benieuwd wanneer Nederland of Duitsland zich meldt voor uitblinkende Gosens'

'Zeer benieuwd wanneer Nederland of Duitsland zich meldt voor uitblinkende Gosens'

Gepubliceerd: woensdag 19 februari 2020 om 08:33wo 19-02-2020 om 08:33

Atalanta Bergamo kan woensdagavond wel eens hoge ogen gooien in het Champions League-duel met Valencia. Dat komt niet in de laatste plaats door Hans Hateboer, Marten de Roon en Robin Gosens, stelt onder meer Rafael van der Vaart.

"Ik hoop dat onze jongens bij Atalanta gaan verrassen. Dat gun ik ze ook. De kans dat één van die drie jongens zich gaat onderscheiden, is in mijn ogen redelijk groot", zegt de 109-voudig international tegen het Algemeen Dagblad.

Van der Vaart krijgt bijval van Erik Meijer, die vooral van Robin Gosens onder de indruk is. "Hij blinkt dit seizoen sowieso uit bij Atalanta. Ik ben dan ook zeer benieuwd wanneer Nederland en/of Duitsland zich meldt voor hem", stelt de analist van Sky Deutschland. Gosens vertelde onlangs nog dat vooralsnog geen van beide landen contact heeft opgenomen.

Ook de gedachten van Hedwiges Maduro gaan naar Bergamo op de vraag welke Nederlanders gaan verrassen in de knock-outfase van de Champions League. "Dan denk ik aan Hans Hateboer en Atalanta. Ondanks dat Valencia mijn club is - en ik niet hoop dat het gebeurt - is Atalanta in staat te stunten. Ik ben erg benieuwd."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zou Gosens een aanwinst zijn voor Oranje?

Ja
67%
Nee
33%
(4280 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws