Heracles Almelo-aanvoerder onder het mes: 'Zelfde knie van gescheurde kruisband'

Heracles Almelo-aanvoerder onder het mes: 'Zelfde knie van gescheurde kruisband'

19-02-2020 12:46 Laatste update: 12:49
4

Een tegenvaller voor Heracles Almelo en Robin Pröpper. De aanvoerder van de Almeloërs ondergaat woensdag een kijkoperatie aan zijn linkerknie en staat sowieso een aantal weken aan de kant.

Dat meldt Heracles Almelo via officiële kanalen. De verdediger sukkelt al langer met een blessure aan zijn knie, waardoor er besloten is een kijkoperatie te ondergaan. "Eigenlijk speel ik al een tijdje met klachten", laat Pröpper weten. "Het is dezelfde knie van de gescheurde kruisband, maar verschillende scans hebben aangetoond dat die band gewoon goed is. De knie wordt echter regelmatig dik, en dat kan ook zomaar weer over zijn of de kop opsteken."

Het kan dus zo zijn dat er na de operatie geen verdere acties nodig zijn. In dat geval kan Pröpper na een aantal weken weer op het veld staan. "Om van alle onzekerheid af te zijn en om de knie schoon te maken wordt er nu in de knie gekeken. Mede vanwege mijn schorsing was dit wel een geschikt moment. Hopelijk valt het mee en kan ik over enkele weken weer op het veld staan", laat hij weten.