Sparta-verdediger wil naar buitenland: 'Tijd is daar om volgende stap te maken'

Sparta-verdediger wil naar buitenland: 'Tijd is daar om volgende stap te maken'

Gepubliceerd: woensdag 19 februari 2020 om 13:59wo 19-02-2020 om 13:59

De kans is groot dat Jurgen Mattheij na dit seizoen vertrekt bij Sparta Rotterdam. De Kasteelclub heeft de verdediger een nieuw contract aangeboden, maar Mattheij prefereert een stap naar het buitenland.

Mattheij kwam vorig seizoen over van Excelsior en tekende een contract voor een jaar bij Sparta, in de hoop vervolgens naar een buitenlandse club te kunnen. Het contract van de verdediger loopt dus af na dit seizoen. 

"Ik heb hem al een voorstel gedaan", geeft technisch directeur Henk van Stee van Sparta aan in gesprek met Voetbal International. Trainer Henk Fraser is blij met het contractaanbod en hoopt dat Mattheij langer bij Sparta blijft. "Als hij er voor kiest nog een jaar te blijven, zou ik daar in ieder geval geen nee tegen zeggen."

Toekomst
Mattheij zelf weet nog niet waar zijn toekomst ligt. "Er is wel over gesproken. We maken er ook geintjes over. Komt Van Stee met pen en papier op me af en zo. Maar zonder dollen, ik ben Sparta dankbaar voor de kans die ik gekregen heb en ik heb altijd open kaart gespeeld. Nu lijkt de tijd daar om een volgende stap te maken. Het heeft ook met leeftijd te maken. Ik zie wel wat er komt, voorlopig is er nog niks, maar je weet het nooit. Ik weet in ieder geval dat ik het niet erg zou vinden om te blijven", sluit de verdediger af.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws