'Getafe is voor mij altijd de favoriet, ook tegen Ajax. Nee, dat is een grapje!'

'Getafe is voor mij altijd de favoriet, ook tegen Ajax. Nee, dat is een grapje!'

Gepubliceerd: woensdag 19 februari 2020 om 17:47wo 19-02-2020 om 17:47

Laatste update: woensdag 19 februari 2020 om 18:40wo 19-02-2020 om 18:40

José Bordalás, trainer van Ajax-opponent Getafe, manoeuvreert zijn ploeg in de underdogpositie voor het Europa League-treffen van aanstaande donderdag. De Spaanse oefenmeester wijst op de prestaties van Ajax vorig jaar in de Champions League.

In eerste instantie keken de aanwezige journalisten nog verrast op toen Bordalás werd gevraagd naar zijn favoriet voor de wedstrijd. "Getafe is voor mij altijd de favoriet", begon hij zijn antwoord op de persconferentie, opgetekend door Voetbal International. "Nee, dat is een grapje! We hebben een fantastisch seizoen, maar het moge duidelijk zijn dat Ajax de favoriet is. Vorig seizoen stonden ze nog in de halve finale van de Champions League."

De speelstijl van de Amsterdammers kent geen geheimen voor Bordalás. "Ik denk dat alle voetbalfans wel weten hoe Ajax speelt", vertelt de Spanjaard over de verwachtingen die hij van de ploeg van Erik ten Hag heeft. "Ze hebben heel veel aanvallende mogelijkheden en het combinatievoetbal is ze op het lijf geschreven. We gaan het donderdag heel erg zwaar krijgen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws