Ten Hag over 'gevaarlijke' Getafe-spelers: Ik weet niet of ik 't goed uitspreek?

Ten Hag over 'gevaarlijke' Getafe-spelers: "Ik weet niet of ik 't goed uitspreek?"

19-02-2020 20:43 Laatste update: 20:54
25

Ajax-trainer Erik ten Hag is onder de indruk van de selectie van Europa League-opponent Getafe. Volgens de onlangs vijftig jaar geworden Tukker herbergt de selectie van de Spanjaarden meer dan genoeg spelers die ook voor Ajax van toegevoegde waarde zou zijn.

Ten Hag licht de bij FC Barcelona opgeleide linkshalf Marc Cucurella uit tijdens de persconferentie van woensdagavond. "Ik weet niet of ik het goed uitspreek?", aldus de Ajax-trainer. "Dat is een gevaarlijke speler, een goede speler. Maar zo zijn er meerdere binnen de selectie, die uitstekend zijn. Die hebben absoluut het niveau om bij Ajax te spelen."

Bang voor Getafe is hij echter niet, laat hij desgevraagd weten. "Of we in topvorm moeten zijn? In Europa moet je altijd goed zijn om een resultaat te halen. We hebben duidelijke principes in de speelwijze. Er zijn spelers aan het terugkomen (Daley Blind en Hakim Ziyech, red.) en ik denk dat we vooruitgaan, dat er progressie in zit. Als dat zich deze wedstrijd voortzet, denk ik dat we naar die topvorm kunnen groeien."