Argentijnse strijder Ajax tolereert geen slappe hap: 'Hele belangrijke competitie'

Argentijnse strijder Ajax tolereert geen slappe hap: 'Hele belangrijke competitie'

Gepubliceerd: donderdag 20 februari 2020 om 07:59do 20-02-2020 om 07:59

Laatste update: donderdag 20 februari 2020 om 11:56do 20-02-2020 om 11:56

Lisandro Martínez verheugt zich op de dubbele confrontatie met Getafe in de Europa League. De Argentijn weet dat Ajax met het mes tussen de tanden moet spelen voor een resultaat.

Martínez weet dat óók de Europa League voor prachtige wedstrijden en avonden kan zorgen bij Ajax. "Dit is een hele belangrijke competitie. We zijn van plan het beste van onszelf te laten zien. Je droomt altijd van de Champions League, maar nu gaat het hierom. We willen alles eruit halen wat erin zit. Dat is nodig in deze competitie", zegt de Argentijn, die zich bewust is van de zware kluif in Madrid. "We moeten ons mentaal voorbereiden en deze wedstrijd met karakter spelen", zegt hij voor de camera van FOX Sports.

De verdediger annex middenvelder geeft er niks om waar hij opgesteld wordt. "Waar de trainer mij wil opstellen, daar sta ik. Ik ben bereid om op elke positie te spelen, waar de trainer mij ook nodig heeft. Het is belangrijk om te kijken waar ik het beste kan presteren, net als mijn teamgenoten." Aan de motivatie zal het bij Martínez niet liggen. "Ik geniet van elke dag, van de trainingen en de mensen die bij Ajax werken en vooral van de wedstrijden.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws