Heracles langer door met sterkhouder: 'Goede stap gemaakt hiernaartoe te komen'

Heracles langer door met sterkhouder: 'Goede stap gemaakt hiernaartoe te komen'

Gepubliceerd: donderdag 20 februari 2020 om 17:07do 20-02-2020 om 17:07

Laatste update: donderdag 20 februari 2020 om 17:09do 20-02-2020 om 17:09

Heracles Almelo heeft het contract van Orestis Kiomourtzoglou opengebroken en verlengd. De middenvelder, die afgelopen zomer overkwam van SpVgg Unterhaching, staat nu tot medio 2023 onder contract in Almelo.

Kiomourtzoglou groeide al snel uit tot een belangrijke speler in het elftal van trainer Frank Wormuth en speelde tot nu toe 24 officiële wedstrijden in het shirt van Heracles. In de contractverlenging van de Duits-Griekse speler is een optie opgenomen voor nog een seizoen. 

"Ik heb een hele goede stap gemaakt door hiernaartoe te komen", laat Kiomourtzoglou weten op de clubwebsite van Heracles. "Ik kan hier doorgroeien en voel het vertrouwen vanuit de club. Het doet mij goed dat mijn spel en inzet gewaardeerd worden. Voor de komende weken ga ik er met het team alles aan doen punten te pakken voor de club en de fans."

Technisch directeur Tim Gilissen ziet dat Heracles een belangrijke stap heeft gezet met het oog op volgend seizoen. "Orestis heeft zich sinds zijn komst razendsnel ontwikkeld. Zowel binnen als buiten het veld is hij een belangrijke schakel in ons team geworden. We zijn blij dat hij ervoor kiest langer in Almelo te blijven. Dat is niet alleen goed voor zijn persoonlijke groei, ook voor het elftal en richting komend seizoen is dit een positief signaal."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws